Dit is de Privacy verklaring van wordpress-bloggen.nl

In deze privacy verklaring lees je alles over over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan.

Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens voor opgeslagen worden en waar deze opgeslagen zijn. Daarnaast vind je hier ook jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en en hoe je gebruik kunt maken van deze rechten. De privacy verklaring zal soms gewijzigd worden door wetswijzigingen.

WordPress-bloggen

Op dit moment lees je de privacy verklaring van wordpress-bloggen. WordPress bloggen is een blog geschreven en beheerd door Sanne. Dit is een particuliere blog. Je vind hier blogs, tips en verhalen.

Er zijn momenten waarop jouw gegevens door wordpress-bloggen verzameld worden. Het is om deze reden goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom je gegevens kan aangeven.

Doel gegevens

Voor een aantal doelen worden je persoonsgegevens verzameld. Deze zal ik hieronder uitlichten.

Contact: Jouw gegevens zullen worden verzameld als jij contact opneemt met wordpress-bloggen.nl. In het contactformulier worden alleen de noodzakelijke gegevens gevraagd, om de benodigde gegevens, een dienst of vraag te beantwoorden, zoals je naam en mailadres.

Analytics: De website van wordpress-bloggen verzameld jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurd met analytics. Deze gegevens zijn anoniem en hierdoor niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan de duur van je website bezoek en/of  welke pagina’s je bezoekt.

Alle gegevens worden verwerkt met jouw toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Wordpress bloggen

Hoe lang worden je gegevens bewaard?

Jouw gegevens worden voor langere periode bewaard door wordpress-bloggen maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Contact: Op het moment dat jij contact opneemt met wordpress-bloggen, worden de  gegevens die jij meestuurt, zoals je naam, mailadres en eventueel bedrijfsnaam, opgeslagen op de mailserver.  Die mails worden tot maximaal 2 jaar terug bewaard.

Analytics: De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics

Rechten

Recht op inzage. Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij wordpress-bloggen vastgelegd en bewaard worden.

Recht op rectificatie. Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door wordpress-bloggen. Je kunt hiervoor contact opnemen via dit contactformulier.

Recht op wissen van gegevens. Wil je niet langer dat jouw gegevens bij wordpress-bloggen vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht.  Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat wordpress-bloggen niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op overdracht. Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij wordpress-bloggen opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient wordpress-bloggen al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door wordpress-bloggen of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven-staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van wordpress-bloggen privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.